Mariestad

Idag roadtrippade jag, Moa och Lisa till Mariestad för att fördriva tiden. Tanken var att vi skulle äta glass i hamnen men det glömde vi visst av..blev pizza istället! Dessutom hade vi alla med kamerorna så det blev en hel del bilder, bland annat på närgågna fåglar och muppiga Lisa ;)
 
 
 
 
 

Garparör

I tisdags tog Moa, jag och Lisa min supersnabba räcerbil och for iväg till Garparörs naturreservat 12 minuter utanför Skövde stad. Jag fick knappt fram någonting annat än "Oh my God" när vi var där, allt var så fint! Nygröna blad, vitsippor i mängder och en och annan skogssnigel. Luften var lite lätt kylig men det fanns en avslöjande värme i den som vittnade om att sommaren är på ingång.
 
 
 

Vårvärme

Nu är det vår på riktigt. De första dagarna i maj har varit soliga och rätt så varma och Felicia har varit glad. På lördag fyller jag hela 19 år, nästa vecka fyller lillebror 16 år och äldsta kusinen konfirmeras. Tiden går fort. Det var inte längesen vi alla tre lekte restaurang under den stora björken hos farmor och farfar. Nu har vi lämnat över den leken till de yngre filurerna. Får det lov att vara en geggamojakaka?
 
 
RSS 2.0